Onze nestjes worden gefokt volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging en de pups worden dan ook verkocht met een koopcontract. Er wordt uitsluitend gefokt met ouderdieren die gezond zijn, een goed karakter hebben en voldoen aan de rasstandaard. De pups worden bij ons in huis geboren en goed gesocialiseerd. We stoppen hier erg veel tijd in en verwachten dan ook dat u als pupkopers uw nieuwe huisgenoot een aantal keren komt bezoeken, zodat jullie elkaar een beetje leren kennen, voordat de pup mee naar huis mag.

Vanaf de derde week na de geboorte kunt u bij de pups komen kijken. Natuurlijk kunt u ook voordat de pups geboren zijn bij ons langskomen om kennis te maken. We nemen graag ruim de tijd voor u wanneer u komt kijken. Door alle zorg die wij aan de pups besteden, willen we natuurlijk dat ze goed terecht komen. Vandaar dat we graag kennis maken met alle nieuwe pup eigenaren en de belangrijkste zaken goed doorspreken. Het uitkiezen van een pup die voor u geschikt is gaat in overleg.

De pups worden gechipt door de Raad van Beheer en voor alle pups wordt een stamboom aangevraagd. Ook krijgen de pups een puppypakket mee, dit pakket bevat onder andere voer, informatie en een doek met nestgeur. Het opvoeden van een pup kost veel tijd en geduld. We raden het dan ook aan om een puppycursus te volgen bij een erkende hondenschool. 

Ook nadat de pup bij de nieuwe eigenaar is gaan wonen houden we graag contact zodat we weten hoe het met de pup gaat en kunnen helpen als dat nodig is. U mag ons natuurlijk altijd bellen met vragen. Wij helpen graag! En vinden het leuk om de pups te blijven volgen.

Alle teksten en illustraties Copyright Wise Tails 2010 tenzij anders aangegeven. Alle rechten voorbehouden.