Mijn naam is Marlotte Fabrie en ik woon samen met mijn familie in Kootwijkerbroek, een klein dorp op de Veluwe. We zijn echte dierenliefhebbers en op onze woonboerderij vind je dan ook katten, konijnen, paarden en honden. We hebben een Westie, twee ruwharige dwergteckels en begin 2009 is daar mijn blonde Labrador Molly (Tika Trails If Wishes Were Horses) bij gekomen. Molly is echt mijn maatje en een hele lieve hond. Ik heb door haar mijn hart verloren aan de Labrador Retrievers. Omdat Molly zo een lieve maar ook mooie en gezonde hond is (ze is geröntgend en gescreend) heb ik besloten om met haar te gaan fokken.

De kennelnaam Wise Tails is op 14 juni 2010 goedgekeurd door de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland en het plan is om me met deze kennel te richten op de Labrador Retriever en af en toe een nestje te fokken volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging. Bij het opzetten van mijn kennel krijg ik de hulp van een aantal zeer ervaren fokkers die ik hier dan ook graag voor wil bedanken!

Naast deze kennel is paardrijden mijn grote passie en hebben wij ook een stal genaamd Wise Stables. Kleinschalig hebben we een aantal merries waarmee we fokken. Tevens beoefenen we de paardensport in de disciplines dressuur-, spring- en eventing. Mocht u meer willen weten over onze stal brengt u dan even een bezoekje aan www.wisestables.nl. Tevens kunt u op de site www.wishesandhorses.nl alles lezen over de andere dieren die op onze boerderij rondlopen.

Ik hoop dat deze site u genoeg informatie geeft, maar mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen neem dan gerust contact met ons op!

 

Alle teksten en illustraties Copyright © Wise Tails 2010 tenzij anders aangegeven. Alle rechten voorbehouden.